Scrisoarea emoționantă a unui bărbat bolnav de Alzheimer către soția sa face înconjurul internetului de ceva vreme. Cuvintele bărbatului ating până și cele mai insensibile suflete.

„Dragă Julia,

Îți scriu acum, în timp ce dormi, pentru că nu sunt sigur că mâine voi mai fi tot eu. Mă tem că, într-o zi, nu mă voi mai întoarce din aceste <călătorii> pe care le fac regulat.

În cazul în care mâine nu voi mai fi în stare să înțeleg ce mi se întâmplă…

În cazul în care nu voi mai fi în stare să-ţi scriu cât de mult te iubesc, te admir, te respect pentru că-mi ești alături în fiecare clipă încercând să mă faci fericit în ciuda a tot ceea ce mi se întâmplă…

În cazul în care mâine nu voi mai fi conștient de lucrurile pe care le faci pentru mine… de faptul că pui bilețele pe uși ca să nu confund bucătăria cu baia, de faptul că reușești să râzi și să mă faci și pe mine să râd atunci când îmi pun pantofii fără șosete, când te încăpățânezi să porți cu mine o conversație deși eu mă pierd la fiecare frază, când te apropii de urechea mea să-mi șoptești numele nepoților, când răspunzi cu tandrețe la accesele mele de mânie…

Pentru toate astea și pentru încă multe altele…

În cazul în care mâine nu-mi voi mai aminti nici numele tău, nici al meu…

În cazul în care mâine nu-ți voi mai putea mulțumi, în cazul în care, draga mea Julia, mâine nu-ți voi mai putea spune că te iubesc.

Al tău pentru totdeauna”

Sursa: www.rtl.be

Sursa foto: shutterstock.com