Un vechi medicament ce a fost conceput pentru a trata boala somnului, i-a permis unui copil de 14 ani ce suferea de autism să spună prima fraza completă a vieții sale – precum și creșterea comportamentului social și abilităților sale naturale. Acest medicament, cunoscut sub numele de SURAMIN, a produs rezultate dramatice, după doar o singură doză. Suramin este gândit să facă să „tacă” sirena internă care tot sună la pacienții cu autism. Acest lucru le permite să se concentreze asupra dezvoltării, creșterii și vindecării, spun cercetătorii. Au fost făcute îmbunătățiri pentru contactul cu ochii și interacțiunile bolnavilor. A fost dezvoltat în 1916 de oamenii de știință germani pentru boala somnului și orbirea râului.

Autismul ar putea fi tratat de un medicament care a existat de 100 de ani, sugerează noi cercetări. Medicamentul, cunoscut sub numele de SURAMIN, a produs rezultate dramatice la pacienții tineri după numai o singură doză. Acestea includ îmbunătățiri ale limbii și comportamentului social, precum și abilitățile lor de a face față copiilor. Autorul studiului Profesorul Robert Naviaux, de la Universitatea din California, San Diego, a declarat: „Am avut patru copii non-verbali în studiu, doi copii de 6 ani și doi copii de 14 ani. Cei șase ani și cei de 14 ani care au primit SURAMIN, au spus primele fraze din viața lor la aproximativ o săptămână după perfuzia cu o singură doză. Aproximativ unul din 68 de copii din SUA și până la 1 din 100 în Marea Britanie sunt înregistrați cu autism. Cercetătorii de la Universitatea din California, San Diego, au administrat o singură doză de SURAMIN la cinci băieței cu autism, în timp ce alții cinci au primit un placebo. Acesta a fost dezvoltat de cercetători germani în 1916 pentru a trata boala somnului și orbirea râului, ambele cauzate de paraziți.

Rezultatele, publicate în Analele Neurologiei Clinice, au arătat că toți pacienții cărora li s-au administrat SURAMIN, au prezentat îmbunătățiri ale comportamentului lor lingvistic și social, comportamentului restricționat sau repetitiv și abilităților de a se descurca singur. Îmbunătățirea a fost evaluată în funcție de examinări și interviuri utilizând teste standardizate și chestionare. Cercetătorii au descoperit prin ADOS-2 (Autism Diagnostic Observation Schedule, a doua ediție) scoruri îmbunătățite cu -1,6 puncte în grupul SURAMIN. Modificările comportamentale includ comunicarea socială și jocul, vorbirea și limba, calmul și concentrarea, comportamentele repetitive și abilitățile de a se descurca singuri. Singurul efect secundar a fost o erupție cutanată temporară.

Un părinte, al unui participant la studiu în vârstă de 14 ani care a primit SURAMIN și care nu a vorbit anterior de 12 ani, a declarat: „Am văzut îmbunătățiri la fiul nostru după ce i-a fost administrat SURAMIN, ceea ce nu am mai văzut niciodată înainte. După o oră după perfuzie, a început să aibă mai mult contact vizual cu medicul și asistentele medicale din cameră. A existat uneori un nou calm, dar, de asemenea, mai multe emoții altă dată. El a început să-și manifeste interesul de a se juca, de a se ascunde și a-și căuta fratele său de 16 ani.”

Un alt articol despre acest medicament aici: https://health.ucsd.edu/news/releases/Pages/2017-05-26-century-old-drug-potential-new-approach-to-autism.aspx#.WTDiJpvDQnd.facebook

Profesorul Robert Naviaux, din studiile sale efectuate declară: ,, Am avut patru copii non-verbali în studiu, doi copii de 6 ani și doi copii de 14 ani. Cei de șase ani și cei de 14 ani care au primit SURAMIN au spus primele propoziții ale vieții lor la aproximativ o săptămână după infuzia unică. Acest lucru nu s-a întâmplat cu niciunul dintre copiii cărora li s-a administrat placebo.”

,,În timpul perioadei în care copiii erau pe SURAMIN, beneficiau de toate tratamentele obișnuite și programele de îmbogățire au crescut dramatic.”

El a spus: „Odată ce SURAMIN-ul a înlăturat blocajele din calea dezvoltării, beneficiile terapiei logopedice, terapiei ocupaționale, analizei comportamentale aplicate și chiar de a juca jocuri cu alți copii în timpul vacanței de la școală au explodat. SURAMIN a fost sinergic cu celelalte terapii.”

Profesorul Naviaux crede că autismul este cauzat de o comunicare defectuoasă între celulele din creier, intestin și sistemul imunitar. În mod specific, aceasta rezultă din persistența anormală a răspunsului la pericolul celular (CDR) – o reacție naturală la vătămare sau stres.

Acesta spune: ,,Scopul CDR este de a ajuta la protejarea celulei și de a începe saltul procesului de vindecare. Dar uneori CDR rămâne blocat. Aceasta împiedică finalizarea ciclului natural de vindecare și poate modifica permanent modul în care celula răspunde lumii. Când se întâmplă acest lucru, celulele se comportă ca și cum ar fi încă rănite sau în pericol iminent, chiar dacă cauza inițială a rănirii sau a amenințării a trecut. Atunci când acest lucru se întâmplă în timpul dezvoltării precoce a copilului, provoacă autism și multe alte tulburări cronice ale copilarie. Când CDR este activat, efectul este similar cu o sirenă de avertizare care nu se oprește niciodată.”

SURAMIN reduce la tăcere sirena internă, semnalizând că războiul celular s-a încheiat și celulele se pot întoarce la locurile lor de muncă „ca în timp de pace”, cum ar fi neurodezvoltarea normală, creșterea și vindecarea, spune profesorul Naviaux.

Cu toate acestea, studiul a arătat că beneficiile medicamentului au fost doar temporare, deoarece îmbunătățirile au atins punctul culminant și apoi au dispărut treptat după câteva săptămâni. Studii mai mari și mai lungi, inclusiv doze multiple de SURAMIN sunt necesare pentru a permite cercetătorilor să determine dacă îmbunătățirile continuă sau dacă apar efecte secundare neașteptate, au spus oamenii de știință.

Notă blogger : Este un început foarte promițător. Probabil combinând acest medicament cu tratamentele naturiste și cu alte terapii, vor avea un rezultat de succes pentru copiii cu autism. Împărtășiți tuturor mamelor cu acești copii care au devenit victime ale vaccinării, acest flagel mondial care face parte din programul de distrugere mentală și fizică a omenirii!!

Multă sănătate copiilor voștri!

Sursa: http://www.dailymail.co.uk