O femeie si-a vindecat sotul bolnav de Alzheimer cu ulei de cocos!

Atunci cand a primit crunta veste, sotia barbatului dignosticat cu Alzheimer nu a clacat. Medic neonatolog de meserie, ea a inceput sa studieze intens tot ce a gasit despre boala, determinata sa-si ajute partenerul. Si a citit ca uleiul de nuca de cocos ajuta. Dupa doua saptamani in care i-a pus in meniul zilnic ulei de cocos, barbatul a dat primele semne imbucuratoare. Care s-au vazut inclusiv la testele medicilor.

Alzheimer, ulei de cocosDupa alte cateva saptamani, urmatoarea evaluare i-a uimit si pe medici. Iar schimbarile in bine au putut fi observate chiar si in comportamentul lui de zi cu zi. “Nu era in stare sa alerge inainte, acum alerga din nou, nu putea sa citeasca de un an si jumate, dar dupa aproximativ 2-3 luni a putut din nou sa citeasca. A fost uneori foarte lent, nu prea vorbea dimineata si acum e din nou comunicativ, vioi, glumet, poate sa gaseasca apa, ustensilele lui”, spune femeia.

Aceasta a tinut un jurnal cu intreaga evolutie a lui Steve. Ulterior jurnalul a fost publicat sub forma unei carti document cu titlu: Si daca chiar exista un tratament impotriva bolii Alzheimer?

Ea sustine ca o dieta cu ulei de cocos ar putea aduce beneficii inclusiv pacientilor bolnavi de alte tipuri de dementa, epilepsie sau chiar Parkinson.